Sök
Ett ekologiskt kyckling-
sortiment med styckdelar
för varje tillfälle
N
är du köper ekologisk Bosarpkyckling kan du välja mellan hel kyckling och populära styckdetaljer för olika rätter och tillfällen. Alla lika välsmakande. Här får du en snabb guidning till Kronfågels extra smakrika kyckling.
 



Festlig att bjuda på, smidig att laga. Fyll med grönt efter säsong och låt den sköta sig själv i ugnen. Du får en underbart smakrik kyckling med ljuvlig buljong.
 


Det välsmakande bröstköttet kommer allra bäst till sin rätt med milda smaker Skinnet ger extra smak och saftighet så behåll det gärna på under tillagningen, även om du inte vill äta skinnet sedan.
 


Ett riktigt saftigt kött som får extra skjuts av att skinnet sitter kvar. Passar bra i en gryta, att grilla eller ugnssteka. Går även fint att fylla till rullader.
 


Kycklingben eller ”drumsticks”, är den nedersta, greppvänliga delen av kycklingklubban. Barnens favorit och perfekt på buffén.
 


Knapriga, smakrika munsbitar som gjorda att mingla med. Du kan krydda på dem ordentligt – gnid in en rub eller pensla på en glaze.
 


Passar lika bra på en matig sallad som i en gräddig gryta. Är också utmärkt till paté. Den milda leversmaken går fint med söta tillbehör som frukt och bär.
 


Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com