Sök

Kyckling är både gott och nyttigt!

Kyckling är nyttig mat. Köttet har högt innehåll av högvärdigt protein, och lågt innehåll av fett. Attraktiva egenskaper för modern matlagning. Det mesta fettet sitter i skinnet, som även förstärker den goda smaken.

 

Rent kycklingkött utan skinn har mycket låg fetthalt. Det fett som trots allt finns i kyckling har stor andel av sk ”snälla fetter”, dvs enkel- och fleromättat fett.

 

Kronfågels produktionsanläggning är kvalitets-certifierad enligt BRC, en av världens strängaste kvalitetsstandarder för livsmedelsproducenter. Allt för att du som konsument ska kunna vara säker på att du får världens bästa och godaste kyckling när du väljer Kronfågel.

Inspiration - Kyckling med grönsaker

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com