Fried rice med kyckling Enkelt, snabbt och gott!
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Fried rice är både gott och roligt att laga. Allt kan göras i samma stekpanna. Gör den med kycklinginnerfilé eller rester.
Så här gör du
Hetta upp en panna och lägg ner kycklingen. Salta, peppra och stek i ca 4 minuter på varje sida. Ta sedan upp kycklingen och lägg åt sidan.
Hetta upp olivolja och tillsätt ris, chilisås och en vårlök. Rör runt i 2-3 minuter tills allt är väl täckt.
Gör ett hål i riset i mitten av pannan. Knäck äggen i hålet och vispa upp med gaffel försiktigt tills den blir krämig. Blanda sedan ihop riset med ägget.
Servera riset med kycklingen och toppa med resten av vårlöken.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett