Kycklingprinskorv
En prinskorv av klassisk karaktär, gjord på svensk kyckling. Passar perfekt för brunch, buffé, högtider och fest!
Vill du testa ett recept
med prinskorv på kyckling?
Ta mig dit
TILLAGNING
Stek korvarna i lite matfett på medelhög värme i ca 7 min.
Innehåll
varav mättat fett 4,6 g
varav sockerarter <0,5 g
Kycklingkött 76%, vatten, rapsolja, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, lök, vitpeppar, paprika, muskot, koriander, kardemumma, socker, konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E301), arom. Fårtarm. Äkta alspånsrökt.
När du lagar kyckling krävs det att du håller en god hygien. Var noga med att tvätta händerna före och efter tillagning samt håll köksredskap rena. Tänk på att hålla rå kyckling separerat från andra råvaror. Kyckling ska alltid vara väl genomstekt, kokt eller grillad vilket den är då köttsaften är klar utan rosa inslag. Ät aldrig rå kyckling.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett