:foodservice

Klubbfilé med skinn
- Urbenad kycklingklubba


Vi på Kronfågel fortsätter att produktutveckla. Klubbfilé med skinn är en ny styckdetalj som är både är smakrik, saftig och knaprig på samma gång. En rejäl bit kyckling för köttälskare!
• En urbenad kycklingklubba med skinn
• Stor, saftig, stektålig och mycket smakrik
• Passar utmärkt att både steka och grilla
• Perfekt med en god bearnaise, potatisklyftor och sideorders som coleslaw eller en härlig bönsallad

Svartpepparstekt Klubbfilé med bearnaisesås,
grillad tomat och fläskpotatis

För bästa resultat!
Salta och krydda efter egen smak.

Panna/Ugn: Stek kycklingen i panna med skinnet nedåt ca 6 min på medelvärme. Skinnet ska vara krispigt. Vänd och stek ca 1 min på köttsidan. Stek färdigt i 150°C varmluftsugn (175°C vanlig ugn) i ca 15 min.

Kycklingen är klar, saftig och god när innertemperatur är 70°C.



Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com