Sök

Crispy burger med curryremoulade, bulgur- och gurksallad

Ingredienser

10 port / 100 port

10 st / 100 st Crispy burger
2 dl / 2 l finhackad picklesblandning
4 dl / 4 l majonnäs
2 msk / 30 g curry
80 g / 600 g finhackad lök
600 g / 6 kg bulgur
400 g / 4 kg tärnad gurka
200 g / 2 kg tärnad färsk tomat
100 g / 1 kg hackad persilja
2 st / 15 st citroner, rivet skal och juice
1 dl / 1 l olivolja
Salt

Tillagning

Stek eller tillaga burgarna enligt anvisningarna på förpackningen.

Fräs curry med löken och låt kallna. Blanda löken med majonnäs och pickles, smaka av med salt. Koka bulgur mjuk i saltat vatten, häll av och låt kallna. Blanda bulgur med tomater, gurka, citronskal, juice och olivolja. Vänd i persilja och smaka av med salt.

Näringsvärde per portion
Energi: 2979 KJ / 710 kcal
Fett: 45 g
Kolhydrater: 57 g
Protein: 17 g

Smaklig måltid!

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se