Sök

Hönsfärsburgare med krispsallad, krispig silverlök, dragondressing, plommontomat och inlagd gurka

Ingredienser

10 port / 100 port

10 st / 100 st Färdigstekt hönsfärsburgare
10 st / 100 st Hamburgerbröd
10-20 st / 100-200 st Krispsalladsblad
200 g / 2 kg Silverlök
2,5 dl / 2,5 liter Majonnäs
30 g / 300 g Dijonsenap
30 g / 200 g Hackad färsk dragon
ca 300 g / ca 2,5 kg Plommontomater
400 g / 4 kg Skivad inlagd gurka
4 kg Skivad inlagd gurka
Salt och peppar


Tillagning

Värm burgarna enl instruktioner. Steka eller i ugnen.
Rosta brödet.
Blanda en dressing på majonnäs, dragon och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.
(Tips! Dragonen går att byta ut mot estragon eller torkad dragon, det blir dock lite andra vikter då. Prova dig fram)
Skölj salladen och skiva tomaterna.
Skala och skiva löken tunt på mandolin eller Hälldemaskin. Lägg den skivade löken i isvatten och låt ligga tills den ska serveras. Dock max 8h.
Arrangera burgarna med dressing på brödet, salladsblad, tomat och burgare. Sedan gurka och lök och lite dressing på topp-brödet också. Sätt ihop och servera direkt.



Smaklig måltid!

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se