Sök

Kycklingkebab wrap med tomat, rödlök, cous cous och sallad

Ingredienser

10 port / 100 port

1 kg / 10 kg Kycklingkebab
5 dl / 5 lit cous cous (kokt)
3 st / 3 kg rödlökar
2 st / 20 st romansallad
6 st / 4 kg tomater
2 st / 2 kg saft av citroner
10 st / 100 st tortillabröd
Salt och peppar
Olivolja

Tillagning

Blanda kycklingen med cous cous, tärnade tomat er och skivad rödlök. Smaka av med citronjuice, salt och peppar. Rulla in i tortillabröd med romansallad.

Näringsvärde per portion
Protein 34 g
Fett 20 g
Kolhydrater 88 g
Energi (KJ / kcal) 2836 / 681

Smaklig måltid!

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se