Sök

Lasagne på kycklingkebab, tomat,lök och champinjoner

Ingredienser

10 port / 100 port

1,2 kg / 12 kg kycklingkebabkött
2 lit / 20 lit mjölk
20 g / 200 g maizena till redning
1 kg / 10 kg lasagneplattor
1 kg / 10 kg champinjoner
400 g / 4 kg krossade tomater
20 g / 200 g vitlöksklyftor
200 g / 2 kg gul lök
200 g / 2 kg riven ost
50 g / 500 g olja och smör till stekning
2 msk / 2 dl timjan
Salt och peppar

Tillagning

Skiva champinjonerna och skala och skiva löken. Fräs lök och svamp tills vattnet har släppt från svampen och tillsätt tomaterna. Koka ca 10 min och smaka av med salt, peppar och timjan. Blanda i kycklingkebabköttet och koka upp. Koka upp mjölken och red av med maizena utblandad i vatten och smaka av med salt. Varva i ett GN bleck, bechamel, svamp, lasagneplattor och ost. Toppa med bechamel och ost och grädda ca 40 min på 175°C.

Näringsvärde per portion
Protein 53 g
Fett 22 g
Kolhydrater 95 g
Energi (KJ / kcal) 3344 / 803

Smaklig måltid!

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se