Sök
Rowan Ranger, en långsamväxande och robust kycklingras
K
ronfågels ekologiska Bosarpkyckling är en utomhuskyckling av rasen Rowan Ranger. Den växer långsamt, är pigg och tycker om frisk luft och att känna vinden i fjädrarna.
 
En nyfiken kycklingras
Rowan Ranger är en lugn och robust men nyfiken kyckling som gärna kommer fram och hälsar när man är i närheten. Till vardags gillar den att hoppa i halmbalar, bada i sand och picka efter mask. Den har också sitt naturliga flyktbeteende kvar. Det behövs eftersom den ekologiska kycklingen går ute och måste springa och gömma sig om en rovfågel skulle cirkulera ovanför.

Kycklingrasen Rowan Ranger kommer ursprungligen från Skottland och den kan vara allt från vit till brunspräcklig och svart.

Ett särskilt välsmakande
kycklingkött
Vår ekologiska Bosarpkyckling får växa långsamt.

Tack vare att den ekologiska kycklingen har extra gott om plats och att Rowan Ranger är en ras som gillar att röra sig, bygger den ordentligt med muskler. Och genom att den växer långsamt hinner smakerna utvecklas mer. Det ger ett fint, lite kraftigare kycklingkött som bäst kommer till sin rätt när du tillagar det på lägre temperatur och under längre tid än vanligt.

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se