Sök

Lediga jobb

 

Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Norge, Finland samt på Irland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Naapurin Maalaiskana och Manor Farm. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare och har en omsättning på över 8,7 miljarder SEK. Kronfågel AB är drygt 500 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm.
 

Vår passion är kyckling och vi drivs av att erbjuda hög kvalitet. Kyckling är gott, hälsosamt och klimatsmart. Kyckling är enkelt att variera och passar bra både som snabb vardagsmat och till fest. Vi gör vårt yttersta för att föda upp och producera världens bästa kyckling!

Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är ”att inspirera människor att välja det vita, sunda och klimatsmarta kycklingköttet. En gång mer i veckan”. Alla på Kronfågel jobbar varje dag med många olika delar, som gör att vi tillsammans ska nå målen och lyckas förverkliga vår vision. Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt.

I arbetet med att förverkliga strategierna är ledare och medarbetare vår viktigaste resurs. Ledar- och medarbetarskapet utgår från våra gemensamma värderingar; öppenhet, utmana, agera nu - handlingskraft.

 

Lediga tjänster

 

 

  

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se