Kycklingfärs
Lasagne, bolognese eller tacos – använd kycklingfärs i någon av dina storfavoriter. Prova den nästa gång du lagar dina färsklassiker. Med sin goda smak, hälsosamma egenskaper och att den passar i så många olika rätter blir den snabbt en favorit i både kök och på tallrik.
Ute efter något gott?
Våra recept är svaret!
Ta mig dit
TILLAGNING
Kycklingfärs kan användas till allt från lasagne och köttfärssås till tacos och burgare. Färsen ska vara genomstekt vid avsmakning.
Innehåll
varav mättat fett 1,5 g
varav sockerarter <0,5 g
Förpackning
Kycklingfärs av 100% kycklingkött.
Fryst produkt. I -18°C eller kallare. Produkten bör ej frysas om efter upptining.
När du lagar kyckling krävs det att du håller en god hygien. Var noga med att tvätta händerna före och efter tillagning samt håll köksredskap rena. Tänk på att hålla rå kyckling separerat från andra råvaror. Kyckling ska alltid vara väl genomstekt, kokt eller grillad vilket den är då köttsaften är klar utan rosa inslag. Ät aldrig rå kyckling.
Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
General Tso´s Chicken
Maldoum med kycklingfärs
Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion
Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula
Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris
Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis
Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris