Sök
         

BBQ KycklingSteak Pepper med getostquesadillas och gurksallad

BBQ KycklingSteak Pepper med getostquesadillas och gurksallad

Ingredienser

4 portioner
Tillagningstid: ca 40 minuter

4 BBQ KycklingSteak Pepper
4 mjuka vetetortillas
Ca 200 g getost, smulad (Chèvretyp)
2 mindre gurkor
2 rödlökar, skivade
200 g paprika, rostad (inlagd)
½ dl olivolja
1 citron, rivet skal och juice
4 msk persilja, grovhackad

Tillagning

Skala och dela gurkorna på längden i 4 delar och skär bort kärnhuset.Grilla på hög temperatur ca 2 min på varje sida och låt svalna av. Skär sedan i bitar och blanda med skivad paprika, lök, olivolja och citron. Vänd i persilja. Grilla KycklingSteak på medelhög värme (mellan direkt och indirekt) länge på skinnsidan så de blir krispiga i skinnet.

Vänd och grilla på köttsidan till 70° kärntemperatur. Lägg ut tortillabröden och lägg getost på ena halvmånen på bröden och vik ihop.Grilla på medelhög värme så att bröden får fin färg.

Smaklig måltid!

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com