Sök
         

BBQ KycklingSteak Pepper med senapsglaserad sparrissallad

BBQ KycklingSteak Pepper med senapsglaserad sparrissallad

Ingredienser

4 portioner
Tillagningstid: ca 40 minuter

4 BBQ KycklingSteak Pepper
Ca 500 g sparris
3 msk grov senap
1 msk honung
2 msk rapsolja
6 salladslökar, tunt skuren
1 romansallad, tunt skuren
150 g Kycklingbacon
Salt och peppar

Prästostcrème
2 dl kvarg eller philadelphiaost
100 g lagrad prästost, riven
Salt och peppar

Tillagning

Blanda en dressing på senap, honung och olja. Skär av den nedre delen på sparrisen, olja lätt och salta. Grilla mjuka på medelhög temperatur och låt svalna lite, vänd upp med dressingen och blanda med sallad. Grilla baconet och strimla sedan i tunna strimlor och toppa salladen.

Grilla KycklingSteak på medelhög värme (mellan direkt och indirekt) länge på skinnsidan så de blir krispiga i skinnet. Vänd och grilla på köttsidan till 70° kärntemperatur.

Blanda och smaka av.
Servera med rostad potatis eller rotfrukter.

Smaklig måltid!

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com