Sök
         

Bratwurst med tysk curryketchup

Bratwurst med tysk curryketchup

Ingredienser

2 portioner
Tillagningstid: ca 10-15 minuter
1 fp Kycklinggrillkorv Mix av dessa används Bratwurst korven
Tysk curryketchup
1 dl ketchup
1 schalottenlök, finhackad
½ äpple skalat och finhackat
1 ½ tsk curry (gärna starkare)
Olja till fräsning

Tillagning

Fräs lök och äpple mjukt i en kastrull, tillsätt curry och fräs ca 20 sek till. Tillsätt ketchup och låt koka ca 1 min. Mixa slät och sila. Smaka av. Servera med surkål och strimlad Kycklingbacon.

Tillagning korvar
Skär små snitt, gärna i olika mönster för att särskilja korvarna åt. Stek eller grilla korvarna på medelhög värme, ca 10 min. Vänd korvarna under stekningen

Smaklig måltid!

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com