Sök
         

Gochujang med koreansk kålsallad

Gochujang med koreansk kålsallad

Ingredienser

2 portioner
Tillagningstid: ca 15-20 minuter
1 fp Kycklinggrillkorv Mix av dessa används Gochujangkorven
½ huvud kinakål i tunna strimlor
2 tsk salt
½ dl vit vinsvinäger
1 msk sambal oelek
2 msk riven färsk ingefära
1 vitlöksklyfta, riven
4 salladslökar, skivade

Tillagning

Blanda kålen med salt och låt stå ca 10 min. Pressa ur vätskan och blanda med vinäger, ingefära, sambal oelek och vitlök. Vänd i salladslöken.

Tillagning korvar
Skär små snitt, gärna i olika mönster för att särskilja korvarna åt. Stek eller grilla korvarna på medelhög värme, ca 10 min. Vänd korvarna under stekningen

Smaklig måltid!

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com