Sök
         

Goda dressingar till kycklingvingar

Goda dressingar till kycklingvingar

Ingredienser



Örtdressing
2 msk persilja, hackad
2 msk gräslök, hackad
2 msk dragon, hackad
1 tsk dijonsenap
2 dl majonnäs
1 msk gräddfil
Salt och peppar

Lök- och senapsdressing
1 gul lök
2 msk vinäger
5 kvistar bladpersilja, bladen
2 dl neutral rapsolja
3 msk grovkornig dijonsenap
Salt och peppar

Cajundressing
1 tsk malen spiskummin
1 tsk anchochilipulver
1 tsk malet fänkålsfrö
1/2 tsk Tabasco
2 dl majonnäs
1 msk gräddfil
Salt

Tillagning

Örtdressing
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Lök- och senapsdressing
Skala, hacka och stek löken utan att den får färg. Mixa löken med en stavmixer tillsammans med senap, vinäger och persilja. Tillsätt olja i en tunn stråle under mixning och mixa slät. Smaka av med salt och peppar.

Cajundressing
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt.

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com