Sök
         

Grillkyckling i pastasallad med grönkålspesto

Grillkyckling i pastasallad med grönkålspesto

Ingredienser

4 portioner
Tillagningstid: 10-15 min

1 hel grillkyckling
500 g kokt pasta (typ penne)
150 g grönkål
10 kvistar persilja, bladen
30 g rostade solroskärnor
50 g riven parmesanost
1/2 vitlöksklyfta
2 msk citronjuice
4–5 msk olivolja
Salt
ca 400 g marinerade kronärtskockor, delade

Tillagning

Mixa grönkål, persiljeblad, vitlök, solroskärnor med citron och parmesan. Tillsätt olja och mixa till en slät pesto. Vänd peston med pastan och garnera med kronärtskockor. Servera med varm eller kall grill¬kyckling i bitar.

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com