Sök
         

Heta kycklingvingar med dipp och sardellsallad

Heta kycklingvingar med dipp och sardellsallad

Ingredienser

4 portioner
Tillagningstid: 10-15 min

12-16 kycklingvingar
150 g fetaost
200 g kesella 10 %
200 g gröna urkärnade oliver
100 g rostad inlagd paprika
2 msk sardeller, hackade
2 msk kapris, hackade
2 tomater, tärnade
3 msk persilja, hackad
3 msk olivolja
1 citron, rivet skal och saft

Tillagning

Smula osten och mixa slät med kesellan. Dela oliverna på mitten och tärna paprikan. Blanda i de övriga ingredienserna och smaka av. Servera med kycklingvingar – gärna Säsongens smak Jalanpeño.

Smaklig måltid!



Vill du läsa detta recept i din mobil ? Praktiskt när du handlar ! Skicka ett SMS med texten FREDAG596 till nummer 71160 så får du tillbaka SMS med en länk till en mobil version av detta recept. Tjänsten är kostnadsfri, du betalar endast vanlig SMS taxa. Du måste ha en mobil med fungerande Wap-inställningar för att kunna använda recepttjänsten. (din normala GPRS-taxa gäller)

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se