Sök
         

Klassisk kycklinggrillkorv i tunnbröd

Klassisk kycklinggrillkorv i tunnbröd

Ingredienser

4 portioner
Tillagningstid: 30-40 minuter

4–8 Klassisk kycklinggrillkorv
4 mjuka tunnbröd
500 g mandelpotatis, skalad
50 g smör, rumstempererat
1–1,2 dl mjölk, varm
2 msk gräslök, skuren
Salt och peppar
2–3 msk pepparrot, riven
½ tsk dijonsenap
2 dl crème fraîche
Senap och ketchup
4 msk rostad lök
4 romansalladsblad

Tillagning

Koka potatisen mjuk i saltat vatten och häll av. Ånga bort överblivet vatten och krossa potatisen, blanda med smör och mjölk. Smaka av med salt och vänd i gräslöken. Blanda en crème med pepparrot, dijonsenap och crème fraîche. Smaka av med salt och peppar. Grilla korvarna och lägg i alla tillbehör, toppa med rostad lök. Servera och njut!

Smaklig måltid!

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com