Sök
         

Kokt kycklingwienerkorv med potatispuré och grönkål

Kokt kycklingwienerkorv med potatispuré och grönkål

Ingredienser

4 portioner
Tillagningstid: 20-30 min

Ca 600 g Kycklingwienerkorv
2 lagerblad
1/2 gul lök, skivad
500 g mandelpotatis eller annan mjölig sort
3 dl mjölk
1/2 dl grädde
80 g smör, rumstempererat
100 g lagrad prästost, riven
200 g färsk grönkål, riven
2 tomater, urkärnade i skivor
3 msk citronjuice
1/2 dl olivolja

Tillagning

Koka upp vatten med lök och lagerblad. Lägg i korven, stäng av värmen och låt dra i 10 min. Skala, tärna, koka och pressa potatisen. Värm grädde och mjölk. Blanda i smör och potatis. Avsluta med att röra ner osten. Blanda grönkål, tomater, citronjuice och olja.

Smaklig måltid!



Vill du läsa detta recept i din mobil ? Praktiskt när du handlar ! Skicka ett SMS med texten FREDAG611 till nummer 71160 så får du tillbaka SMS med en länk till en mobil version av detta recept. Tjänsten är kostnadsfri, du betalar endast vanlig SMS taxa. Du måste ha en mobil med fungerande Wap-inställningar för att kunna använda recepttjänsten. (din normala GPRS-taxa gäller)

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com