Sök
         

Kyckling Rydberg med smörkokt lök och stekt potatis

Kyckling Rydberg med smörkokt lök och stekt potatis

Ingredienser

4 personer
Tillagningstid: ca 15 minuter

1 pkt Minutbitar
2 gula lökar
4 msk smör
600 g potatis, tärnad
Salt och peppar

Tillagning

Smör och olja till stekning
Finhacka löken och koka mjuk i 4 msk smör.
Stek potatisen tills den blir krispig men mjuk i
mitten. Smaka av med salt och peppar.
Krydda och stek sedan Minutbitarna ca 6 min,
toppa med persilja precis innan servering.
Senapsgrädde
Ca 2 dl grädde
1 msk Dijonsenap
Salt
Vispa grädden lätt och vänd i senapen, smaka
av med salt.

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com