Kycklingbollar i kokossås
Ingredienser
Kokossås
Till servering
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingbollar och kokos är en supergod kombo som sätter smaklökarna på spänn. Ett enkelt recept, men en snygg rätt som imponerar vid matbordet.
Så här gör du
Blanda kycklingfärs, vitlök, paprikapulver, salt och peppar. Forma till stora bollar och bryn runt om i smör i en stekpanna. Genom att steka bollarna får du en fin yta men det går även bra att koka direkt i kokossåsen.
Koka upp kokosgrädden tillsammans med övriga ingredienserna, smaka av med salt och peppar. Lägg sedan i kycklingbollarna och låt sjuda i cirka 5 – 10 minuter.
Servera rätten tillsammans med kokt ris, hackad cashew och koriander.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett