Kycklingburgare-med-sesam-och-sojamajonnäs
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kycklingburgare med sesam och limemarinerad gurka och sojamajonnäs

15 min | Enkelt

Lyxa till det hemma med dessa kycklingburgare. Sesam, limemarinerad gurka och sojamajonnäs förgyller kycklingen.

Ingredienser

4
Hamburgerbröd
1
gurka

Limemarinerad gurka

1
rödlök
2 msk
sesamolja
3 msk
limejuice
3 tsk
sambal oelek

Sojamajonnäs

1
äggula
2 dl
olivolja
0.5 tsk
dijonsenap
2 tsk
vitvinsvinäger
3 msk
soja
3 droppar
tabasco
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Lyxa till det hemma med dessa kycklingburgare. Sesam, limemarinerad gurka och sojamajonnäs förgyller kycklingen.

Så här gör du

Skala och skiva gurka tunt, marinera med lime, sambal oelek och sesamolja. Smaka av med salt och vänd i sesamfrön. Låt stå.

Vispa äggula med vinäger, senap, soja och tillsätt olja i mycket små mängder till en början. Alla ingredienser med samma temperatur! Smaka av med salt och tabasco.

Stek kycklingburgarna. Arrangera med den lime-marinerade gurkan i botten. Lägg därefter på burgaren och toppa med tunt skivad rödlök. Lägg på sojamajonnäs och brödtoppen. Smaklig måltid!

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!