Sök
         

Kycklinggrillkorv, Chorizo med sötpotatissallad och gräslöksdressing

Kycklinggrillkorv, Chorizo med sötpotatissallad och gräslöksdressing

Ingredienser

4 portioner
Tillagningstid: 30-40 minuter

4-8 Kycklinggrillkorv, Chorizo
ca 700 g sötpotatis, skuren i bitar
2 röda paprikor, skuren i bitar
1 rödlök, tunt skivad
1 påse bladspenat
1 påse röda mangoldskott
1 citron, rivet skal och juice
3-4 msk olivolja
Salt och peppar
1 ½ dl gräddfil
1 tsk dijonsenap
1 kruka gräslök, finskuren

Tillagning

Blanda sötpotatis och paprika med olivolja, salt och peppar. Rosta mjukt på en plåt i ugn i 200°, 15–20 min. Låt svalna och blanda med rödlök, olivolja och vänd i juice och rivet skal av citron. Precis innan servering – blanda i spenat och mangold. Gör en dressing av gräddfil, senap och gräslök, smaka av med salt och peppar. Grilla korvarna och servera direkt.

Smaklig måltid!

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com