Sök
         

Kycklingwallenbergare

Kycklingwallenbergare

Ingredienser

4 portioner

350 g Kronfågel Kycklingfärs
1,5 dl grädde
2 äggulor
Salt och peppar
2 msk smör

Tillagning

Arbeta in lite grädde i taget i färsen. Tillsätt gulorna, en i taget, under omrörning. Krydda med salt och peppar. Forma färsen till 6 biffar och lägg på vattensköljd skärbräda. Stek biffarna på svag värme i matfettet tills de är genomstekta, ca 5 min på varje sida.

Servera med kokt pressad potatis eller mos och gröna ärtor.

Smaklig måltid!



Vill du läsa detta recept i din mobil ? Praktiskt när du handlar ! Skicka ett SMS med texten FREDAG176 till nummer 71160 så får du tillbaka SMS med en länk till en mobil version av detta recept. Tjänsten är kostnadsfri, du betalar endast vanlig SMS taxa. Du måste ha en mobil med fungerande Wap-inställningar för att kunna använda recepttjänsten. (din normala GPRS-taxa gäller)

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se