Sök
         

Minutgryta cassoulet med tomat, bönor och steklök

Minutgryta cassoulet med tomat, bönor och steklök

Ingredienser

4 personer
Tillagningstid:ca 15 minuter

1 pkt Minutbitar
8 gula steklökar
1 aubergine, tärnad
2 vitlöksklyftor, finhackade
1 msk tomatpuré
400 g krossade tomater
1 burk stora vita bönor
Salt och peppar
3 msk gräslök, hackad
3 msk salladslök, skivad
1 citron, rivet skal

Tillagning

Skala och dela steklöken med roten intakt, koka ca 1 min. Bryn Minutbitar, aubergine och stek¬lökar med vitlöken, tillsätt tomatpurén och bryn 20 sekunder till. Tillsätt krossade tomater och låt puttra ca 3 min. Lägg i bönorna och koka upp. Smaksätt med salt och peppar. Toppa med gräslök, strimlat citronskal och salladslök.

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com