Sök
         

Nudelsoppa med kyckling

Nudelsoppa med kyckling

Ingredienser

4 portioner
Tillagningstid: ca 20 minuter
250g risnudlar
1 liter vatten
3 msk kycklingfond
150 g böngroddar
4 strimlade salladslök
1 pkt minutstrimlor (550g)
4 st grovt hackad pak choi
2 dl mynta
1 dl koriander

Till servering:1 finstrimlad Chili och 1 lime i klyftor.


Tillagning

1. Koka nudlar enligt anvisningarna på förpackningen. Spola dem kalla i kallt vatten.
2. Lägg kycklingen, vatten och fond i en kastrull och låt koka upp. Sänk värmen, sätt på locket och låt sjuda i 10 minuter. Skumma av fettet då och då.
3. Lägg övriga ingredienser i en djup tallrik och slå över buljongen.

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se