Sök
         

Pastagratäng med kycklingfärs

Pastagratäng med kycklingfärs

Ingredienser

4 portioner

400 g kycklingfärs
Olja till stekning
1 msk chilipulver
1 gul lök
2 dl krossade tomater
400 g penne eller annan pasta
3 dl ostsås
Salt och peppar

Tillagning

Hetta upp olja i en stekpanna och stek färsen gyllenbrun. Tillsätt chilipulver, hackad lök och tomater. Låt koka i ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar. Koka pastan al-dente och spola kall under rinnande vatten.

Lägg köttfärssåsen i en eldfast form. Blanda pastan med ostsåsen och fördela ovanpå. Grädda i 225 grader till gratängen fått en fin färg och servera rykande varm med lite hackad persilja ovanpå.

Smaklig måltid !

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com