Sök
         

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Ingredienser

4 portioner
Tillagningstid: 15-20 minuter

200 g Kronfågel Kycklingbacon, skuret i strimlor
Olja till stekning
1 gul lök, finhackad
1 vitlöksklyfta, hackad
3 dl grädde
Salt och svartpeppar
400 g spaghetti
½ dl mjölk
100 g riven parmesan
4 äggulor
1 kruka basilika

Tillagning

Fräs kycklingbacon och lök i lite olja. Tillsätt grädde och koka ihop till en tjock sås. Smaka av med salt och peppar. Koka pastan al dente i saltat vatten och häll av. Blanda ner pastan i såsen, häll i mjölken och ge maten ett snabbt uppkok. Lägg upp på tallrikar och toppa med parmesan, äggula och basilikablad.

Smaklig måltid!




Vill du läsa detta recept i din mobil ? Praktiskt när du handlar ! Skicka ett SMS med texten FREDAG578 till nummer 71160 så får du tillbaka SMS med en länk till en mobil version av detta recept. Tjänsten är kostnadsfri, du betalar endast vanlig SMS taxa. Du måste ha en mobil med fungerande Wap-inställningar för att kunna använda recepttjänsten. (din normala GPRS-taxa gäller)

 

 

 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se