
Äppelciderbrässerad kycklinglårfilé med cheddarcréme
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Saftig, ekologisk kycklinglårfilé bildar en läcker smakkombination tillsammans med äppelcidervinäger. Toppa lårfilén på en sallad av äpple och nakenhavre, och släng på en klick cheddarcréme.
Så här gör du
Krydda och bryn kycklinglåren i panna eller stekbord med skinnsidan nedåt ca 5-8 min och stek ca 2 min på köttsidan (tips: stek filéerna från kall panna så blir skinnet krispigare).
Lägg upp kycklinglårfilén i djupa plåtar och skiva lök och lägg i plåten. Tillsätt äppelcider, timjankvistar och buljong. Täck med lock och baka i 100° ugn ca 35 min.
Lyft ur låren och sila buljongen och koka ner till stark smak. Mixa sedan buljongen med lite olivolja och smaka av.
Koka nakenhavren mjuk i saltat vatten eller grönsaksbuljong. Låt kallna. Blanda sedan med äpple, vinäger och ruccola.
Blanda cheddarosten med kesellan och smaka av med salt och peppar.

Krispigt stekt kycklinginnerfilé med barigouleinkokt persiljerot

Chicken Nugget Green Slider

Chicken Nuggets i korvbröd med avokadorelish, picklad rödlök och dijonnaise

Krispig strimlad Kycklingfilé med gochujang, pak choi och ris

Nacho Chicken Nugget Plate

Kale Caesar Salad med Kycklingnuggets

Kimchifriterad Urbenad hel kyckling

Confiterad Urbenad hel kyckling