
Asiatisk kycklingsoppa med tofu och citrongräs
Ingredienser
Asiatisk kycklingsoppa

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Denna asiatiskt kycklingsoppa görs med buljong och kött från saftiga kycklingklubbor. Lite tofu och citrongräs ger soppan en extra skjuts till ett smakrikt paradis.
Så här gör du
Fräs skivad ingefära, krossad citrongräs, skivad lök, vitlök, korianderstjälkar, fisksås i en kastrull och lägg i klubborna.
Tillsätt soja och vatten så att det täcker. Koka i cirka 45 min till en timme beroende på kycklingklubbornas storlek. Köttet ska släppa lätt från benen.
Ta ur klubborna och sila buljongen till en ny kastrull. Koka ner buljongen i ca 5 min på medelvärme och smaksätt med tunt skivad chili, morötter i skivor, rivet limeskal och limejuice
Plocka köttet från benen och lägg i djupa skålar. Tärna tofun och lägg i, häll på buljongen och toppa med sesamolja och korianderblad.
Smaklig måltid!


Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad