
BBQ Minutfilé Chimichurri med mojo rojo-marinerade svarta bönor
Ingredienser
Mojo rojo-marinad
Färskostdressing

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Vår BBQ Minutfilé Chimichurri har en klassisk argentinsk touch som vi vidareutvecklar i detta recept. Svarta bönor, paprika och chili passar perfekt ihop med kycklingen.
Så här gör du
Minutfilén grillar du först med direkt värme så att den får en fin färg. Lägg därefter över den på indirekt värme. Grilla tills den har en innertemperatur på 70°.
Grilla eller ugnsbaka chilin, schalottenlöken och paprikan tills de är mjuka. Mixa tillsammans med riven vitlök, pressad lime, spiskummin och äggulor till en puré. Tillsätt oljan droppvis. Smaka av med salt och peppar.
Koka de svarta bönorna. Tärna tomater och gurka. Skiva rödlöken tunt. Blanda tillsammans med de färdigkokta bönorna och mojo rojo-såsen.
Rör ihop ingredienserna till en fräsch och mild färskost dressing. Se till att örterna är fint hackade. Salta och peppra efter smak. Servera.
Smaklig måltid!

FLER RECEPT

Double cheese kycklingburgare med stekt lök och senapsdressing

Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök

Kycklingspett med zucchini och paprika, svart olivaioli med potatischips

Koreansk BBQ kycklinglårfilé med gurkkimchi och chilidressing

Kobideh – persisk kebab med saffransris och gurkyoghurt

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad