BBQ-Minutfilé-Classic-med-marinerad-färskpotatis
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

BBQ Minutfilé Classic med marinerad färskpotatis

30 min | Enkelt

Här får god, kryddad minutfilé sällskap av krämig potatissallad. Toppningen består av kronärtskocksbottnar och krispiga sockerärtor, och hackad gräslök.

Ingredienser

1 paket
BBQ Minutfilé Classic
500 g
färskpotatis, kokt
3 dl
matlagningsyoghurt
2 msk
paprika, rökt
2 msk
citronjuice
1
vitlöksklyfta, riven
200 g
sockerärtor
300 g
kronärtskocksbottnar, marinerade
3 msk
gräslök, finskuren
efter smak
salt och peppar
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Här får god, kryddad minutfilé sällskap av krämig potatissallad. Toppningen består av kronärtskocksbottnar och krispiga sockerärtor, och hackad gräslök.

SÅ HÄR GÖR DU

Blanda en dressing på yoghurt, citron, vitlök och paprika och smaka av med salt och peppar. Vänd i potatisen och smaka av.

Koka sockerärtor i saltat vatten under cirka 30 sekunder. Kyl snabbt av i kallt vatten och skär ner dem i mindre bitar och blanda med skurna kronärtskocksbottnar och toppa på potatissalladen.

Grilla kycklingen först på direkt värme så den får färg och lägg över på indirekt värme, pensla med glaze och grilla till en innertemperatur på 70°.

Smaklig måltid!
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!