
BBQ Minutfilé Classic med marinerad färskpotatis
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Här får god, kryddad minutfilé sällskap av krämig potatissallad. Toppningen består av kronärtskocksbottnar och krispiga sockerärtor, och hackad gräslök.
Så här gör du
Blanda en dressing på yoghurt, citron, vitlök och paprika och smaka av med salt och peppar. Vänd i potatisen och smaka av.
Koka sockerärtor i saltat vatten under cirka 30 sekunder. Kyl snabbt av i kallt vatten och skär ner dem i mindre bitar och blanda med skurna kronärtskocksbottnar och toppa på potatissalladen.
Grilla kycklingen först på direkt värme så den får färg och lägg över på indirekt värme, pensla med glaze och grilla till en innertemperatur på 70°.

FLER RECEPT

Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök

Kycklingspett med zucchini och paprika, svart olivaioli med potatischips

Koreansk BBQ kycklinglårfilé med gurkkimchi och chilidressing

Kobideh – persisk kebab med saffransris och gurkyoghurt

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad