Kryddiga-kycklinginnerfiléer-med-curryris-och-broccoli
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kryddiga kycklinginnerfiléer med curryris och broccoli

min | Enkelt

Kyckling och curry har länge varit ett läckert radarpar. Denna gång blandar vi ner näringsrik broccoli och toppar med en härlig teriyakisås.

Ingredienser

20 st
Kycklinginnerfiléer
teriyakisås för pensling
1 kg
broccoli
2 st
rödlök
0.5
purjolök
2 l
kokt, kallt jasminris
olja till stekning
3 msk
curry
salt och peppar

Tillbehör

teriyakisås

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Kyckling och curry har länge varit ett läckert radarpar. Denna gång blandar vi ner näringsrik broccoli och toppar med en härlig teriyakisås.

Så här gör du

Krydda och stek filéerna i lite olja till de får en fin färg. Pensla med teriyakisås och baka färdigt i ugnen på 225°C i ca 8-10 minuter.

Skär broccolin i mindre buketter. Skär löken tunt. Hetta upp lite olja i en stekpanna och råstek broccolin.

Tillsätt löken och riset och stek några minuter. Krydda med curry, salt och peppar. Servera innerfiléerna med riset och lite teriyakisås.