
Kryddiga kycklinginnerfiléer med curryris och broccoli
Ingredienser
Tillbehör
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kyckling och curry har länge varit ett läckert radarpar. Denna gång blandar vi ner näringsrik broccoli och toppar med en härlig teriyakisås.
Så här gör du
Krydda och stek filéerna i lite olja till de får en fin färg. Pensla med teriyakisås och baka färdigt i ugnen på 225°C i ca 8-10 minuter.
Skär broccolin i mindre buketter. Skär löken tunt. Hetta upp lite olja i en stekpanna och råstek broccolin.
Tillsätt löken och riset och stek några minuter. Krydda med curry, salt och peppar. Servera innerfiléerna med riset och lite teriyakisås.
FLER RECEPT

Currygryta på tärnad bröstfilé med kikärtor och havreris

Cobbsallad med stekt och skivad klubbfilé

Bahn mi med stekt skivad klubbfilé, pickles och srirachamajonnäs

Honungs- och sojaglacerad Kycklinginnerfilé med krispig quinoa och krasse

Krispigt stekt kycklinginnerfilé med barigouleinkokt persiljerot

Chicken Nugget Green Slider

Chicken Nuggets i korvbröd med avokadorelish, picklad rödlök och dijonnaise

Krispig strimlad Kycklingfilé med gochujang, pak choi och ris

Nacho Chicken Nugget Plate

Kale Caesar Salad med Kycklingnuggets

Kimchifriterad Urbenad hel kyckling

Confiterad Urbenad hel kyckling

Kycklingballotine med lökkräm och pistagenötter