
Kycklinggrillkorv Klassisk med grillad spetskålsallad och dragondressing
Ingredienser
Spetskålssallad
Dragondressing

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Här får den smakrika kycklingkorven sällskap av en makalöst god sallad där grillad spetskål, paprika och kycklingbacon är de bärande ingredienserna. Servera med dragondoftande och krämig dressing.
Så här gör du
Grillad spetskålsallad: Dela spetskålen i 6 klyftor, salta, peppra och häll över lite olivolja. Grilla kålen först på direkt värme och sedan på indirekt värme tills den är mjuk. Det tar totalt ca 10-15 min. Grilla paprika och potatis på direkt värme.
Skär ner kålen i bitar och blanda med skivad paprika, potatis och spenat. Grilla kycklingbaconet och skär det sedan i strimlor. Toppa salladen med baconbitarna
Dragondressing: Blanda en dressing på hackad dragon, dijonsenap, majonnäs och gräddfil. Smaka av med salt och peppar.
Grilla kycklingkorven och servera direkt med sallad och dressing.
Smaklig måltid!


Minutfilé med honungs- och ingefärsglacerad brysselkål

Kycklingpaj med grönkål och getost

Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter

Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv

Ugnsbakad kycklingfilé med hasselnötter, salvia och citron

Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon

Persisk julkyckling med saffransris och granatäpple

KycklingSteak med stuvad grönkål och smashed potatoes