
Kycklinggrillkorv Klassisk med grillad spetskålsallad och dragondressing
Ingredienser
Spetskålssallad
Dragondressing

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Här får den smakrika kycklingkorven sällskap av en god sallad där grillad spetskål, paprika och kycklingbacon är huvudingredienser. Servera med dragondoftande och krämig dressing.
Så här gör du
Grilla spetskålen
Grillad spetskålsallad: Dela spetskålen i 6 klyftor, salta, peppra och häll över lite olivolja. Grilla kålen först på direkt värme och sedan på indirekt värme tills den är mjuk. Det tar totalt ca 10-15 min. Grilla paprika och potatis på direkt värme.
Skär ner kålen i bitar och blanda med skivad paprika, potatis och spenat. Grilla kycklingbaconet och skär det sedan i strimlor. Toppa salladen med baconbitarna
Dressing
Dragondressing: Blanda en dressing på hackad dragon, dijonsenap, majonnäs och gräddfil. Smaka av med salt och peppar.
Grilla korven
Grilla kycklinggrillkorv på indirekt värme på grillen, så att den inte spricker. Servera direkt med sallad och dressing.
Smaklig måltid!
Om kycklinggrillkorv
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Ingredienser
Kycklingkött 62%, vatten, kycklingskinn, rapsolja, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, lök, vitpeppar, paprika, muskot, koriander, kardemumma, socker, konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E301), arom. Kollagentarm. Äkta alspånsrökt.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
