
Kycklingkebabpizza Tarte Flambé
Ingredienser
Fyllning
Pizzadeg
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Här tar vi kycklingkebabpizzan till Frankrike och gör en tarte flambé. Den populära pizzan är nu ännu godare.
Så här gör du
Blanda alla ingredienser till en smidig deg. Låt jäsa ca 30 min under duk. Sätt ugnen på 225°.
Kavla ut pizzadegen tunt och stryk ett lager med philadelphiaost ända ut i kanterna.
Fördela ut den skivade löken, salta, peppra och ringla med olivoljan. Strö ut tomathacket, lägg på kycklingkebab och strö osten över. Baka i ca 15 min.
Hacka timjan och rosmarin fint och strö över när den kommer ur ugnen. Skär i portioner när den svalnat.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris