
Kycklingkebabwrap med tomat, rödlök, cous cous och sallad
min | Enkelt
Ingredienser
1 kg
Kycklingkebab
5 dl
cous cous
3 st
rödlökar
2 st
romansallad
6 st
tomater
2 st
citroner, saft
10 st
tortillabröd
salt och peppar
olivolja
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En snabbgjord kebabwrap som passar både stora och små. Utsökt mat att packa in och ta med sig.
Så här gör du
Koka cous cous enligt förpackningen. Förbered samtidigt kycklingkebaben enligt förpackningen.
Tärna tomat, skiva rödlök och pressa citroner.
Blanda kycklingen med cous cous, tärnade tomat er och skivad rödlök. Smaka av med citronjuice, salt och peppar. Rulla in i tortillabröd med romansallad.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris