
Kycklingsallad på Minutfilémed grönkål och fetaost
Ingredienser
kycklingsallad
Vinägrett

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingsallad med grönkål mango och fetaost
God hälsosam och fettsnål.
Så här gör du
Skär alla ingredienser till salladen. Dela granatäpplet på fyra delar och plocka ur kärnorna.
Vispa ihop vinägrett.
Slunga kål, selleri med vinägrett. Toppa med tärnad mango, granatäpplekärnor, smulad fetaost och valnötter.
Stek Minutfiléerna i olivolja, ca 3 min på varje sida på medelhög värme tills de håller 70 grader i innertemperatur. Salta och peppra. Skiva upp kycklingen och servera den med salladen och gärna några limeklyftor

Testa vår Bosarpkyckling!
FLER RECEPT

Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök

Kycklingspett med zucchini och paprika, svart olivaioli med potatischips

Koreansk BBQ kycklinglårfilé med gurkkimchi och chilidressing

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad