
Kycklingsallad på Minutfilémed grönkål och fetaost
Ingredienser
kycklingsallad
Vinägrett
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingsallad med grönkål mango och fetaost
God hälsosam och fettsnål.
Så här gör du
Skär alla ingredienser till salladen. Dela granatäpplet på fyra delar och plocka ur kärnorna.
Vispa ihop vinägrett.
Slunga kål, selleri med vinägrett. Toppa med tärnad mango, granatäpplekärnor, smulad fetaost och valnötter.
Stek Minutfiléerna i olivolja, ca 3 min på varje sida på medelhög värme tills de håller 70 grader i innertemperatur. Salta och peppra. Skiva upp kycklingen och servera den med salladen och gärna några limeklyftor
FLER RECEPT

Sallad på kycklingkebab med röra på kidneybönor, quinoa, avokado och picklad rödkål

Pasta Carbonara med kycklingbacon och parmesanost

Ugnsbakad gårdskyckling med tomat, kronärtskocka och potatis

Alla hjärtans dag kyckling med färsk pasta, pinjenötter, körsbärstomater och basilika

Pad thai på Minutstrimlor

Kycklingpiccata med snabb tomatsås, gnocchi och parmesan

Kantarellrisotto med kycklinglårfilé och Sveciaost

Kycklingschnitzel på Minutfilé med spenat, örtsmör och citron

Kycklingstroganoff med blomkålsris

Chickenburger med klyftpotatis

Pizza med kycklingmiddagskorv

Grön pannkaka med kycklingröra

Taco bowl med kyckling