
Lasagne på kycklingkebab med tomat, lök och champinjoner
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En enkel lasagne gjord med en fyllning av kycklingkebab, tomat, lök och champinjoner. Enkel att justera till större grupper.
Så här gör du
Skiva champinjonerna och skala och skiva löken. Fräs lök och svamp tills vattnet har släppt från svampen och tillsätt tomaterna. Koka ca 10 min och smaka av med salt, peppar och timjan.
Blanda i kycklingkebabköttet och koka upp. Koka upp mjölken och red av med maizena utblandad i vatten och smaka av med salt.
Varva i ett GN bleck, bechamel, svamp, lasagneplattor och ost. Toppa med bechamel och ost och grädda ca 40 min på 175°C.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris