Lasagne-på-kycklingkebab,-tomat,-lök-och-champinjoner
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Lasagne på kycklingkebab med tomat, lök och champinjoner

min | Enkelt

En enkel lasagne gjord med en fyllning av kycklingkebab, tomat, lök och champinjoner. Enkel att justera till större grupper.

Ingredienser

1.2 kg
Kycklingkebab
2 liter
mjölk
20 g
maizena till redning
1 kg
lasagneplattor
1 kg
champinjoner
400 g
krossade tomater
20 g
vitlöksklyftor
200 g
gul lök
200 g
riven ost
50 g
olja och smör till stekning
2 msk
timjan
salt och peppar

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En enkel lasagne gjord med en fyllning av kycklingkebab, tomat, lök och champinjoner. Enkel att justera till större grupper.

Så här gör du

Skiva champinjonerna och skala och skiva löken. Fräs lök och svamp tills vattnet har släppt från svampen och tillsätt tomaterna. Koka ca 10 min och smaka av med salt, peppar och timjan.

Blanda i kycklingkebabköttet och koka upp. Koka upp mjölken och red av med maizena utblandad i vatten och smaka av med salt.

Varva i ett GN bleck, bechamel, svamp, lasagneplattor och ost. Toppa med bechamel och ost och grädda ca 40 min på 175°C.