
Minipizzor med kyckling i mexikansk klang
Ingredienser
Minipizza

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Polarbröd, kyckling och mexikanska kryddor = supergod minipizza. Passar perfekt till lunch, fest eller middag.
Så här gör du
Bryn färsen tills den är grynig. Krydda väl med chilipeppar, oregano och mexikansk grillkrydda.
Klyfta champinjoner och stek i ett par minuter. Krydda med salt och peppar.
Sätt ugnen på 225°.
Lägg polarkakorna på en bakpappersklädd plåt. Bred ett lager ketchup på varje bröd. Fördela färsen och champinjonerna på brödet.
Klyfta tomater och lägg på. Strö över rikligt med ost och oregano.
Ställ in i ugnen under 12 – 15 minuter. Garnera med ruccola.
Smaklig måltid!

FLER RECEPT

Sallad på kycklingkebab med röra på kidneybönor, quinoa, avokado och picklad rödkål

Ugnsbakad gårdskyckling med tomat, kronärtskocka och potatis

Alla hjärtans dag kyckling med färsk pasta, pinjenötter, körsbärstomater och basilika

Kantarellrisotto med kycklinglårfilé och Sveciaost

Kycklingstroganoff med blomkålsris

Kycklingpiccata med snabb tomatsås, gnocchi och parmesan

Kantarellrisotto med kycklinglårfilé och Sveciaost

Kycklingschnitzel på Minutfilé med spenat, örtsmör och citron

Kycklingstroganoff med blomkålsris

Chickenburger med klyftpotatis

Pizza med kycklingmiddagskorv

Grön pannkaka med kycklingröra

Taco bowl med kyckling