
Paprikasoppa med pastakyckling, dragoncrème och conchigliette
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En läcker paprikasoppa gjord med pastakyckling och conchigliettepasta. Toppa med en god dragoncrème gjord på kesella.
Så här gör du
Skala och skiva lök och vitlök. Kärna ur paprika och chili och skär ner i bitar.
Stek allt i en kastrull och tillsätt tomatpuré. Slå i buljongen och koka ca 10-15 min. Mixa sedan till en slät soppa och sila. Smaka av med salt, peppar och vinäger.
Blanda dragon med kesella och smaka av med salt. Koka pasta mjuk och servera i soppan tillsammans med pastakycklingen.
Tips! För tillagning av många portioner kan du även använda fryst paprika eller paprika på burk. Det går även utmärkt att ha en god tomatsoppa som grund.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris