Sök
V

år ekologiska och KRAV-märkta Bosarpkyckling lever ett h(ärligt) naturligt liv på små lokala svenska gårdar. Här får den bra ekofoder utan tillsatser och antibiotika, har gott om plats inomhus samt att den har en stor grön trädgård att sprätta runt i hur mycket den vill. Bosarpkyckling är långsamväxande och lever längre än konventionell kyckling. Varje dag, alla dagar i veckan, tas kycklingen omhand av våra hjältar till uppfödare som hälsar på dem flera gånger.

Vi är oerhört glada och stolta över vår ekologiska och KRAV-märkta Bosarp-kyckling. Det gör att fler kan göra goda och mer smakrika kycklingval - som gör gott för både djur och människa. Här berättar vi mer om varför Bosarpkyckling har ett bättre kycklingliv.

 

Våra hjältar till uppfödare

Vår Bosarpkyckling kommer från utvalda lokala familjedrivna gårdar i Sverige. Med otrolig kunskap, driv och passion för en hållbar och djurvänlig miljö tar de hand om vår Bosarpkyckling på bästa sätt. Här berättar vi mer om familjen Rasmusson, en av många hjältar vi arbetar tillsammans med.

Läs mer


Därför har en ekologisk och KRAV-märkt kyckling ett bättre kycklingliv. Det är krav som kycklingarna som gillar.

Läs mer
Långsamväxande ras
Vår ekologiska kyckling är av rasen Rowan Ranger, en ovanligt pigg och nyfiken kyckling som behöver mycket sysselsättning och gillar att vara ute och röra på sig.
Läs mer
Sortiment
Du kan välja mellan hel kyckling, kycklingbröstfilé, kycklingvingar, kycklinglårfilé och kycklingben. Läs mer om hel kyckling och alla fina styckdetaljer och vad de passar bäst till.
Läs mer
Smak och recept
Kycklingen står i ugnen och dofterna sprider sig löftesrikt i köket. Under en Bosarpkycklings skinn döljer sig ett mört och smakrikt kött.
Läs mer

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se