Sök
Rowan Ranger, en
långsamväxande och
nyfiken kyckling
Kronfågel Utomhuskyckling är av den långsamväxande, skotska kycklingrasen Rowan Ranger. En pigg, självständig kyckling som gillar frisk luft och att upptäcka världen.


;
Lika robust som nyfiken
Rowan Ranger är en pigg och social kyckling som gärna kommer fram och drar i skosnörena när man hälsar på. Den gillar att hoppa i halmbalar, bada i sand och picka efter mask. Det är också en robust kyckling som inte har något emot lite regn ibland. Dessutom har den sitt naturliga flyktbeteende kvar, vilket ju är bra eftersom kycklingar som går utomhus måste springa och gömma sig om till exempel en rovfågel skulle dyka upp.
Tycker om att röra på sig
Tack vare att vår Utomhuskyckling har extra gott om plats både ute och inne, och att Rowan Ranger är en kycklingras som tycker om att röra sig, bygger den ordentligt med muskler. Genom att den växer långsamt och under längre tid utvecklas också smakerna mer.
Ett extra gyllene, saftigt
och gott fågelkött
Har du aldrig provat en utomhuskyckling som fått majs och levt ett naturligt kycklingliv ute i det fria? Du kommer att bli förvånad över hur mört, saftigt och välsmakande köttet är – för att inte tala om den gyllene färgen.


Låt dig väl smaka av TV-kocken Lisa Lemkes härliga recept under rubriken Smak&Recept.


Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se