Sök
Vårt sortiment av
Utomhuskyckling uppfödd
på majs gör varje måltid till
en smakupplevelse utöver
det vanliga
Vad känner du för idag? Hel kyckling eller någon av våra populära styckdetaljer? Oavsett vilken rätt du tänker laga kommer den att få ett lyft med kycklingdelar ur Kronfågel Utomhuskyckling-sortiment. Det gyllene, milt fylliga och möra köttet förvandlar en vanlig middag till en smakupplevelse utöver det vanliga.
Det fina bröstköttet passar väldigt bra med milda smaker. Skinnet ger extra smak och saftighet så behåll det på under tillagningen, även om du inte vill äta skinnet sedan.
Ett riktigt saftigt kött som får extra skjuts av att skinnet sitter kvar. Passar bra i en gryta, att grilla eller ugnssteka. Går även fint att fylla till rullader.
Kycklingben eller ”drumsticks” är den nedersta, greppvänliga delen av kycklingklubban.
Barnens favorit och perfekt på buffén.
Knapriga, smakrika munsbitar som gjorda att mingla med. Du kan krydda på dem ordentligt – gnid in en rub eller pensla på en glaze.
Festlig att bjuda på, smidig att laga. Fyll med grönt efter säsong och låt den sköta sig själv i ugnen. Du får en underbart smakrik kyckling med ljuvlig buljong.
Butiker
Kronfågels Utomhuskyckling uppfödd på majs hittar du i välsorterade butiker. Fråga gärna din handlare om du inte hittar den.

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se