Sök
Kycklingvingar

Art nr: 2516

Kycklingvingar är goda att krydda med "heta" kryddor.

 

 

 

Innehåll
Kycklingvingar, klass A.

Ingredienser
Näringsvärde Per 100 g
Energi: 950 kJ / 220 kcal
Fett: 17 g
  varav mättat fett 5,0
Kolhydrat: <0,5 g
  varav sockerarter <0,5
Fiber: 1,0
Protein: 17 g
Salt: 0,2
Tillagningsanvisning

Avser tinade vingar. Krydda vingarna med grillkrydda runt om. Stek i ugn vid 200°C varmluft (225°C i vanlig ugn) ca 20 minuter. Grillning: På helt grå glödbädd ca 15 minuter. Kycklingvingarna är saftiga och goda när innertemperaturen är +82°C.

 

 

 

Ursprung kyckling (född, uppväxt, slaktad)
Sverige

 

 

 

GMO ingredienser
Tillsatt GMO:
Nej

Allergener
Gluten - Mjölk, laktos - Senap -
Lupin - Selleri - Sojabönor -
Fisk - Sesamfrö - Jordnötter -
Kräftdjur - Nötter - Blötdjur -
Svaveldioxid eller sulfit - Ägg -
       
Extremt allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkas av flera ingredienser. Risker att livsmedel innehåller spår av ingredienser från en annan tillverkning kan aldrig uteslutas.

 

 

 

Förvaring och hållbarhet
Förvaring i butik: -18° C eller kallare. Förvaring och hållbarhet efter inköp: - I Köldfack (-6°C eller kallare): 7 dygn - I Köldfack (-12°C eller kallare): max 28 dgr - I frysutrymme (-18° C eller kallare): till angivet datum
Förpackning  
Förpackningstyp Påse
Vikt per innerförpackning 1 Kg
Antal enheter per förpackning 8
Vikt per förpackning 8 Kg
Förpackningformat 600 x 400 x 122
Antal kart / lav 4
Antal lav / pall 9
Antal kart / pall 36
Pallhöjd totalt 1250
Nettovikt per pall 288
EAN13 - kod
7300322516009
DUN14 - kod (kartong) 17300322516006
Djuromsorgsprogram: All kyckling från Kronfågel föds upp på fria ytor. Ett väl sammansatt foder och omsorg om djuren bidrar till en råvara av högsta kvalitet.
Search

 

 
 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com