Sök

Kyld kyckling

Lunch, middag, mellanmål eller fest? Här hittar du hela vårt sortiment av svensk, kyld kyckling. Alla butiker har inte allting hemma alla dagar, men fråga gärna personalen om du saknar något. De flesta brukar bli glada och tar gärna hem.                             

 

Färdiglagat

För de dagar tiden är knapp och du vill lyxa med något färdiglagat har vi på Kronfågel redan lagat kycklingen åt dig. Prova till exempel våra färska kycklingspett. De finns i fem goda smaker och gör det enkelt att variera veckans alla måltider. Spetten är producerade i Sörmland och gjorda av kycklingbröstfilé från våra stolta svenska gårdar. Perfekt lagat, gott och saftigt!


Grill
Sveriges populäraste grillkyckling som säljs färdiggrillad i nästan alla svenska butiker. Smaksättningen har gjorts av kockar från Kocklandslaget så fråga efter Kronfågel grillkyckling i din butik för att få riktigt god grillad kyckling.

 

Hel fågel
Hel kyckling är smidigt att laga, gott, festlig och härlig bjudmat. Välj mellan Kronfågel Svensk Gårdskyckling®, Utomhuskyckling och ekologisk Bosarpkyckling®.

 

Styckad kyckling
I den kylda kycklinghyllan hittar du olika typer av populära kycklingfiléer, klubbor, ben och vingar. Med eller utan skinn, naturella eller kryddade i säsong. Men också vår goda, kycklingfärs och innanmat från kyckling.

Receptbild

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se