Sök
Gott & Grillat Miniklubba

Art nr: 4411

Härligt kryddade smakrika och saftiga miniklubbor av svensk klimatvänlig gårdskyckling. Perfekta som snacks och när du vill ha mums bums!

 

 

 

Innehåll

Ingredienser
Kycklingvingar, salt, svartpeppar, paprika, druvsocker, lök, koriander, kummin, bockhornsklöver, potatisstärkelse, kryddextrakt (paprika, muskot), konserveringsmedel (E262, E296), antioxidationsmedel (E330, E331), libbsticka. Till 100g färdiggrillad kyckling har använts 127g kycklingvingar.
Näringsvärde Per 100 g
Energi: 950 kJ / 220 kcal
Fett: 14 g
  varav mättat fett 3,8
Kolhydrat: 2,4 g
  varav sockerarter <0,5
Fiber:
Protein: 22 g
Salt: 1,5
Tillagningsanvisning

Öppna förpackningen och servera, varm eller kall.

 

 

 

Ursprung kyckling (född, uppväxt, slaktad)
Sverige

 

 

 

GMO ingredienser
Tillsatt GMO:
Nej

Allergener
Gluten - Mjölk, laktos - Senap -
Lupin - Selleri - Sojabönor -
Fisk - Sesamfrö - Jordnötter -
Kräftdjur - Nötter - Blötdjur -
Svaveldioxid eller sulfit - Ägg -
       
Extremt allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkas av flera ingredienser. Risker att livsmedel innehåller spår av ingredienser från en annan tillverkning kan aldrig uteslutas.

 

 

 

Förvaring och hållbarhet
Kylvara. Förvaras vid högst +4° C. Hållbarhet: Förpackningsdag 21 dagar.
Förpackning  
Förpackningstyp Atmospack
Vikt per innerförpackning 0,4 Kg
Antal enheter per förpackning 4
Vikt per förpackning 1,6 Kg
Förpackningformat 400 x 300 x 108
Antal kart / lav 8
Antal lav / pall 11
Antal kart / pall 88
Pallhöjd totalt 1250
Nettovikt per pall 140,8
EAN13 - kod
7300324411005
DUN14 - kod (kartong) 17300324411002
Djuromsorgsprogram: All kyckling från Kronfågel föds upp på fria ytor. Ett väl sammansatt foder och omsorg om djuren bidrar till en råvara av högsta kvalitet.
Search

 

 
 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
jenny.fridh@scandistandard.com