Sök
BBQ Kycklingsteak tryffel

Art nr: 7611

 

 

 

Innehåll

Ingredienser
Urbenad kycklingklubba 94%, vatten, salt, lök, vitlök, tryffel, persilja, svartpeppar, socker, surhetsreglerande medel (citronsyra), druvsocker, kryddextrakt (paprika), arom.
Näringsvärde Per 100 g
Energi: 700 kJ / 170 kcal
Fett: 11 g
  varav mättat fett 2,1
Kolhydrat: 1,7 g
  varav sockerarter 0,5
Fiber:
Protein: 17 g
Salt:
Tillagningsanvisning

 

Grilla KycklingSteaken på båda sidor. Kycklingen är klar då innertemperaturen är +70°C. Grillas kycklingen på kolgrill med lock kan köttet invändigt få ett rosa utseende pga. röken. Kycklingen ska vara väl grillad, vilket den är då köttsaften är klar utan rosa inslag. Bästa resultat uppnås vid grillning på kolbädd.

 

 

 

 

Ursprung kyckling (född, uppväxt, slaktad)
Sverige

 

 

 

GMO ingredienser
Tillsatt GMO:
Nej

Allergener
Gluten - Mjölk, laktos - Senap -
Lupin - Selleri - Sojabönor -
Fisk - Sesamfrö - Jordnötter -
Kräftdjur - Nötter - Blötdjur -
Svaveldioxid eller sulfit - Ägg -
       
Extremt allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkas av flera ingredienser. Risker att livsmedel innehåller spår av ingredienser från en annan tillverkning kan aldrig uteslutas.

 

 

 

Förvaring och hållbarhet
Kylvara. Förvaras vid högst +4° C. Hållbarhet: Förpackningsdag 10 dagar.
Förpackning  
Förpackningstyp Atmospack
Vikt per innerförpackning 0,85 Kg
Antal enheter per förpackning 4
Vikt per förpackning 3,4 Kg
Förpackningformat 400 x 300 x 140
Antal kart / lav 8
Antal lav / pall 8
Antal kart / pall 64
Pallhöjd totalt 1250
Nettovikt per pall 217,6
EAN13 - kod
2332761100001
DUN14 - kod (kartong) 97300327611009
Djuromsorgsprogram: All kyckling från Kronfågel föds upp på fria ytor. Ett väl sammansatt foder och omsorg om djuren bidrar till en råvara av högsta kvalitet.
Search

 

 
 

Kontakt

Besöksadress:
Franzéngatan 5, 6 tr

Postadress:
Box 301 74
104 25 Stockholm

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
konsumentkontakt@kronfagel.se

Presskontakt

Telefon:
010-456 13 00

E-post:
sandra.engstrand@kronfagel.se