Kantarellrisotto med kycklinglårfilé och Sveciaost

Läcker, höstinspirerad kantarellrisotto med strimlad Lårfilé.  Smaksatt med svensk Sveciaost.

Currygryta på tärnad bröstfilé med kikärtor och havreris

En enkel god kycklingcurry med kokosgrädde och curry. En succé hos både vuxna och barn.

Cobbsallad med stekt och skivad klubbfilé

Klassisk amerikansk sallad skapad på 30 talet av Robert Howard Cobb. Han lagade en sallad av det som fanns kvar i restaurangen på kvällen. Cobbsallad är kanske den mest populära salladen efter caesarsalladen.

Bahn mi med stekt skivad klubbfilé, pickles och srirachamajonnäs

Vietnamesisk baguette fylld med stekt skivad klubbfilé vilken smaksatts med hoisin, sesam och ingefära som lyfter den saftiga kycklingen till nya höjder.

Kycklingstroganoff med blomkålsris

Klassiska korvstroganoff-smaker men med en ny blomkåls-twist

Markiz Taintons KycklingSteak Kantarell med äpple och citroncrème

Vår fantastiska KycklingSteak nu med smak av kantarell. Perfekt med krossad potatis som bakats i ugn med smör och örter.

Kycklingprinskorv med dragon och stekt potatis

SEN – FRÅN – JOBBET – GRYTA med Kycklingprinskorv smaksatt med dragon och senap

Korvstroganoffpizza

HOCKEYTRÄNING – KLOCKAN – 18 – PIZZA med korvstroganoff

Ugnsgratinerad Kycklingmiddagskorv med zucchini och potatismos

EFTER – KARATEN – INNAN – RIDNINGEN – KORV En klassisk favorit för barnen

Pasta med Kycklingwienerkorv, soltorkade tomater och basilika

Diskmaskinen-är-trasig-pasta! Snabb och god pasta med Kycklingwienerkorv.